Taxi Innsbruck Obergurgl

Taxi Innsbruck Obergurgl; U gaat naar de diamant van de Alpen, oftewel Obergurgl? Laat uw transfer dan verzorgen door Welcome Taxi. Wij brengen u vanaf luchthaven Innsbruck veilig en comfortabel naar de plek van bestemming. Obergurgl is geliefd om de sneeuwzekerheid van november tot mei. Het wintersportdorp beschikt over 110 kilometer skipistes. Het is er tevens rijk aan diverse restaurants, cafés en discotheken. De afstand vanaf het vliegveld bedraagt 98 kilometer. De prijs? Slechts €149 voor een enkele reis. Laat uw vakantie goed beginnen en reserveer vandaag nog uw transfer bij Welcome Taxi.

Waarom uw transfer naar Obergurgl boeken bij Welcome Taxi?

Bij Welcome Taxi bent u verzekerd van de beste service. Deze bestaat uit een aantal kenmerken die ons de absolute taxitopper van vliegveld Innsbruck maken, namelijk:

  • Vriendelijke, behulpzame en professionele taxichauffeurs
  • Altijd op tijd
  • Taxi Innsbruck Obergurgl
  • Geen wachttijd bij aankomst op het vliegveld
  • Familievriendelijke taxi’s
  • U betaalt nooit vooraf, maar altijd pas bij de chauffeur
  • Vaste en eerlijke prijzen
  • 24/7 telefonisch bereikbaar, binnen 15 minuten antwoord op uw mail
  • Privétransfers

Wij garanderen u een veilig en comfortabel taxivervoer. Hoe? Onze chauffeurs zijn altijd stipt op tijd om u op het vliegveld te ontvangen, u hoeft dus nooit te wachten. Een transfer boekt u gemakkelijk via onze website. U wordt enkel vervoerd in onze beste Mercedes-Benz voertuigen. Daarnaast bent u bij ons ook nog eens verzekerd van de laagste prijs.

Dé luchthaventransfer waar u op kunt rekenen

Taxi Innsbruck Obergurgl; Op de luchthaven van Innsbruck zijn er uiteraard vele vervoersmiddelen richting Obergurgl beschikbaar, kiezen voor Welcome Taxi is veruit de beste keuze. Bij ons bent u verzekerd van de beste service en prijs. Zo weet u zeker dat u nooit teveel kwijt bent voor een luchthaventransfer naar Obergurgl. Voor betaling kunt u na de rit bij onze chauffeur afrekenen, dit is contant mogelijk of met uw creditcard. Staat uw bestemming er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi