Taxi Transfer Innsbruck Airport naar St. Anton

Wilt u graag vanaf luchthaven Innsbruck naar het prachtige skioord St Anton gebracht worden? Maak kennis met Welcome Taxi. Wij staan voor u klaar op de luchthaven om het vervoer door Oostenrijk volledig voor u te verzorgen. Waar uw hotel of appartement ook is, wij brengen u er naartoe. St Anton is een modern skigebied en een van de meest bekende wintersportoorden in Oostenrijk. Het vormt samen met de plaatsen Stuben en St. Christoph één van beste skigebieden van Oostenrijk. Vanaf luchthaven Innsbruck bedraagt de afstand naar St Anton 98 kilometer. De prijs bij Welcome Taxi? Slechts €145 voor een enkele rit, ongeacht het aantal personen waarmee u reist. Taxi Transfer Innsbruck Airport naar St. Anton

Transfer innsbruck Sankt Anton

Taxi innsbruck Sankt Anton; Als beste luchthaven taxi hebben wij één doel: een veilig, plezierig en comfortabele rit verzorgen van vliegveld Innsbruck naar uw vakantiebestemming. Hoe? Door ervoor te zorgen dat onze professionele en gastvrije chauffeurs altijd overal op tijd zijn, zodat u nooit hoeft te wachten. Welcome Taxi is dan ook gebouwd op een aantal belangrijke kernwaarden:

  • Veiligheid
  • Punctualiteit
  • Professionaliteit
  • Veelzijdigheid
  • Klantvriendelijkheid

Boek nu

Bent u enthousiast geworden en wilt u nu uw transfer naar St Anton boeken bij Welcome Taxi? Dat kan! Via onze website boekt u gemakkelijk en snel. Vul alle velden in en wij staan op de gewenste dag en tijd klaar om u te verwelkomen op het vliegveld. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, sturen wij per mail een bevestiging met hierin nogmaals alle reisgegevens. Kiest u voor Welcome Taxi, dan bent u verzekerd van de beste prijs en service.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi