Taxi Innsbruck Gerlos

Taxi Innsbruck Gerlos; U gaat naar de bruisende wintersportplaats Gerlos en zoekt een transfer vanaf luchthaven Innsbruck? Welcome Taxi staat voor u klaar! Wij vervoeren u comfortabel en veilig naar elke gewenste vakantiebestemming in Oostenrijk, maar ook bepaalde bestemmingen in Zwitserland en Italië, kortom naar bijna elk sneeuwparadijs voor avonturiers. Het wemelt op de luchthaven van reizigers en toeristen en er zijn vele vervoersmiddelen beschikbaar, maar Welcome Taxi is veruit de beste optie. Wij vertellen u graag waarom.

Waarom uw transfer naar Gerlos bij ons boeken?

Bij Welcome Taxi bent u verzekerd van de beste service. Wij brengen u graag met onze taxi naar Gerlos. Geniet hier van de magische atmosfeer tussen 1.300 en 2.500 meter. Er bevinden zich diverse restaurants, bars en discotheken. Een aantal van onze kenmerken:

  • Vriendelijke, behulpzame en professionele taxichauffeurs
  • Altijd op tijd
  • Taxi Innsbruck Gerlos
  • Geen wachttijd bij aankomst op het vliegveld
  • Familievriendelijke taxi’s
  • U betaalt nooit vooraf, maar achteraf bij de chauffeur
  • Vaste en eerlijke prijzen
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Privétransfers

U kunt onze eersteklas taxiservice al vóór vertrek eenvoudig boeken, zodat de eerste stap van uw vakantie perfect verloopt. Onze vriendelijke chauffeur staat op het vliegveld van Innsbruck op u te wachten met een naambordje in de hand. Ook als uw vlucht vertraagd is wachten wij netjes op u.

Boek uw transfer nu online

Taxi Innsbruck Gerlos; Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden en de service die Welcome Taxi biedt? Boek u transfer dan nu gemakkelijk en snel online. Vul als gewenste bestemming Gerlos in, het aantal passagiers en of het om een enkele reis of retour gaat. Geef bij uw boeking aan hoeveel stuks bagage er zijn, dan houden wij hier rekening mee. Nadat wij uw boeking hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging via de mail. De afstand bedraagt 82 kilometer, wij rijden hier ongeveer 1 uur en 10 minuten over. Heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in, bel ons of stuur een mail. Welcome Taxi doet er alles aan om uw transfers tijdens uw vakantie vlekkeloos te laten verlopen.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi