Taxi Innsbruck Lech

Het bekende skioord Lech mag zich met 176 kilometer piste tot een van de grotere skigebieden van Oostenrijk noemen. Taxi Innsbruck Lech; Het is een fantastisch dorp in een sneeuwzekere omgeving. Gaat u er binnenkort ook genieten van een welverdiende skivakantie en heeft u nog een transfer nodig vanaf luchthaven Innsbruck? Kies dan voor Welcome Taxi. Wij verzorgen uw transfer tot in de puntjes en laten uw vakantie goed beginnen. De afstand van het vliegveld naar Lech bedraagt 116 kilometer, wij doen hier ongeveer 1 uur en 30 minuten over. De prijs? Slechts €189, ongeacht het aantal passagiers.

Taxi Transfer Innsbruck Airport naar Lech

Taxi Innsbruck Lech; Wanneer u bij ons een transfer boekt, bent u verzekerd van de beste service én prijs! Dit bestaat uit een aantal kenmerken die ons de absolute taxitopper van vliegveld Innsbruck maken, namelijk:

  • Vriendelijke, behulpzame en professionele taxichauffeurs
  • Altijd op tijd
  • Geen wachttijd bij aankomst op het vliegveld
  • Familievriendelijke taxi’s
  • U betaalt nooit vooraf, maar altijd pas bij de chauffeur
  • Vaste en eerlijke prijzen
  • Taxi Innsbruck Lech
  • 24/7 telefonisch bereikbaar, binnen 15 minuten antwoord op uw mail
  • Privétransfers

Bij ons bent u verzekerd van een veilige en comfortabele rit. Onze chauffeurs halen u altijd op tijd op en blijven wachten als uw vlucht vertraagd is. U boekt een transfer zeer gemakkelijk via onze website en wordt altijd in onze beste Mercedes-Benz voertuigen vervoerd.

Klantvriendelijk en veelzijdig

Welcome Taxi verzorgt vervoer van vliegveld Innsbruck naar mooie wintersport bestemmingen als Lech en vele andere plaatsen in Oostenrijk, maar ook in Italië en Zwitserland. Wij zorgen ervoor dat uw transfer zo soepel en prettig mogelijk verloopt. Heeft u een vraag of staat uw bestemming er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw luchthaven transfer bij Welcome Taxi.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi