De leukste wintersportlocaties

Ga je binnenkort op vakantie en dan niet zomaar op vakantie, maar op wintersport vakantie? Graag vertellen we je wat meer over wintersport, de leukste wintersportlocaties en geven we je handige tips! Op deze manier kan jij goed voorbereid op wintersport gaan. Wel zo fijn! Veel mensen gaan op wintersport, maar weten nog niet alles af van het gebied waar ze heen gaan. Onze tip is allereerst om altijd goed voorbereid op vakantie te gaan, zodat je niet verrast wordt én zodat jij je volledig kunt ontspannen.

Wintersport

Wintersport is een heerlijke break om eventjes te ontsnappen uit de drukte van het dagelijkse leven. Als het je eerste keer is dan is het logisch dat je het een beetje spannend vindt. Ga daarom vooral een keer ergens oefenen in Nederland. Bijvoorbeeld in een indoor skihal. Hierdoor raak je in ieder geval een beetje bekend met het skiën of snowboarden. Kies bovendien altijd voor het juiste skigebied dat past bij jouw wensen voor de vakantie. Heb je al veel ervaring? Dan wil je misschien wat meer uitdaging op de piste. Dit zijn allemaal factoren waar je op moet letten. Uiteraard zijn er nog veel meer belangrijke factoren. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrand (ja, echt!), de juiste uitrusting, bescherming, helm, ski’s of een snowboard, een zonnebril en dergelijke.

De mooiste wintersportlocaties

Zoals we net al vertelden is het belangrijk om een locatie te kiezen die past bij jouw vaardigheden. Op deze manier zorg je ervoor dat je het in ieder geval goed kunt leren of dat je juist voldoende uitdaging hebt. Graag zetten we de mooiste locaties voor je op een rij:

  • Sölden;
  • St Anton en Lech;
  • Obergurgl;
  • Serfaus-Fiss-Ladis;
  • Silvretta Arena Ischgl/Samnaun.

Informeer eerst welke plaats geschikt is voor jou. Misschien Sölden wel? Deze plek is een uitdaging voor skiërs en snowboarders van verschillende niveaus. Na het skiën of snowboarden even relaxen? Dan kun je lekker een ha

pje eten in het lokale restaurant. Per plaats zijn er eigenlijk allerlei mogelijkheden, activiteiten en dergelijke. Uiteraard zijn er naast deze vijf nog veel meer leuke wintersportlocaties. Maar deze locaties staan toch echt wel aan de top!

Vervoer op wintersport

Tijdens de wintersport is het belangrijk om het juiste vervoer te hebben. Je wilt wel gemakkelijk van A naar B kunnen komen. Het is niet altijd even gemakkelijk om ter plekke een taxi te regelen, daarom raden wij aan om tijdig dit te regelen of in ieder geval te informeren bij welk bedrijf je terecht kunt. Welcome Taxi rijdt naar diverse wintersportlocaties, waaronder: Solden, St Anton & Lech, Obergurgl, Serfaus en Nauders. Welcome Taxi brengt jou naar al deze plaatsen, maar daarnaast ook nog naar vele andere locaties.

Maak gebruik van de diensten van Welcome Taxi!

Ga je binnenkort op wintersport en moet je nog een aantal dingen regelen? Voor het vervoer kun je in ieder geval rekenen op de uitstekende service van Welcome Taxi. Naar welke plek je ook wilt gaan: Welcome Taxi brengt je. Professioneel vervoer, snelle service en altijd betaalbaar.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi