Taxi van Innsbruck naar St Christoph am Alberg

Eenmaal aangekomen op luchthaven Innsbruck wilt u uiteraard zo snel mogelijk naar uw vakantieadres. Wij brengen u daarom in ongeveer 1 uur en 15 minuten naar St Christoph am Alberg. Laat ons die goede start van de vakantie voor u verzorgen. Bij Welcome Taxi staat het bieden van de beste service tegen de laagste prijzen voorop.

Waarom naar St Christoph am Alberg reizen met Welcome Taxi?

Uw transfer overlaten aan Welcome Taxi heeft vele voordelen. Wij vervoeren u namelijk in de beste Mercedes-Benz voertuigen naar uw bestemming. Deze voldoen altijd aan de laatste veiligheidseisen. Welcome Taxi beschikt tevens over busjes, ideaal voor grote groepen. Betaling vindt gemakkelijk achteraf bij de chauffeur plaats en is contant te voldoen of met creditcard. Bij Welcome Taxi garanderen we u de beste prijs. Mocht u na uw reservering een goedkopere transfer tegenkomen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat u voor de beste prijs naar uw bestemming reist. Ongeacht het tijdstip dat u aankomt op de luchthaven, wij staan u op te wachten. Reist u met kinderen, dan zorgen wij voor een gratis kinderzitje.

Boek gemakkelijk en snel online

Uw transfer naar St Christoph am Alberg aan Welcome Taxi overlaten? Boek gemakkelijk en snel via onze website. Vul als plaats van vertrek luchthaven Innsbruck in. Laat ons weten met hoeveel personen u reist, wat de hoeveelheid bagage is en of het een enkele reis of retour betreft. Heeft u een vraag over onze bestemmingen of service? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord en denken altijd met u mee om tot de beste oplossing te komen. Welcome Taxi zorgt ervoor dat uw transfer vlekkeloos verloopt.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi