Taxi van Innsbruck naar Samnaun

Voor slechts €189 brengt Welcome Taxi u vanaf luchthaven Innsbruck naar Samnaun in Zwitserland. De afstand naar dit skioord bedraagt 115 kilometer, hier doen wij ongeveer 1 uur en 25 minuten over. Voor een betaalbare transfer naar uw appartement, vakantievilla of hotel bent u bij ons aan het juiste adres. Om u zo comfortabel mogelijk te vervoeren zetten wij onze beste Mercedes-Benz voertuigen in. Samnaun is niet één plaats, maar vijf losse dorpskernen. U kunt er volop genieten van wel 218 kilometer aan pistes. Een ander groot voordeel is dat u hier belastingvrij kunt winkelen.

Een transfer naar Samnaun boeken

Wilt u ook comfortabel en veilig op uw vakantiebestemming aankomen? Boek dan snel een transfer via onze website. Selecteer vliegveld Innsbruck als plaats van vertrek en als bestemming Samnaun. Vul het aantal passagiers in dat meereist, of het om een enkele reis gaat of retour gaat en het aantal bagage en tevens ski’s of snowboards. Bij de volgende stap kunt u de naam van uw accommodatie opgeven en aankomsttijd op het vliegveld. Wij staan dan altijd op tijd voor u klaar om u te verwelkomen. Heeft u een kinderzitje nodig omdat er kinderen meegaan? Geen probleem, wij regelen dit voor u. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, sturen wij een bevestiging per mail met hierin alle gegevens.

Altijd op tijd

U heeft natuurlijk vele vervoersmogelijkheden tot uw beschikking vanaf luchthaven Innsbruck naar Samnaun, kiezen om uw luchthaventransfer te laten verzorgen door Welcome Taxi is de beste keus! Wij zorgen ervoor dat uw transfer goed en gemakkelijk verloopt. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de beste service en laagste prijzen. Ongeacht het tijdstip dat u opgehaald wenst te worden, wij staan altijd voor u klaar. Voor betaling kunt u na de rit bij onze chauffeur afrekenen, dit is contant mogelijk of met uw creditcard. Staat uw gewenste bestemming er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi