Taxi van Innsbruck naar Mathon

Op luchthaven Innsbruck heeft u vele vervoersmogelijkheden, kiezen om uw transfer te boeken bij Welcome Taxi is veruit de beste optie. Wij verzorgen veilige en comfortabele transfers vanaf de luchthaven naar elke gewenste besteming. Viert u uw vakantie bijvoorbeeld in het dorp Mathon in Oostenrijk? Wij brengen u naar uw accommodatie, waar die dan ook is. De afstand van luchthaven Innsbruck naar Mathon bedraagt 105 kilometer. Wij leggen deze afstand af in ongeveer 1 uur en 30 minuten. De prijs? Slechts €179 voor een enkele reis, ongeacht het aantal personen.

Waarom uw transfer naar Mathon boeken bij Welcome Taxi?

Wanneer u bij Welcome Taxi een transfer boekt, bent u verzekerd van de beste service. Deze bestaat uit een aantal kenmerken die ons de absolute taxitopper van vliegveld Innsbruck maken, namelijk:

  • Vriendelijke, behulpzame en professionele taxichauffeurs
  • Altijd op tijd
  • Geen wachttijd bij aankomst op het vliegveld
  • Familievriendelijke taxi’s
  • U betaalt nooit vooraf, maar altijd pas bij de chauffeur
  • Vaste en eerlijke prijzen
  • 24/7 telefonisch bereikbaar, binnen 15 minuten antwoord op uw mail
  • Privétransfers

Wij garanderen u een veilig en comfortabel taxivervoer. Hoe? Ten eerste zijn onze chauffeurs altijd stipt op tijd om u te ontvangen op het vliegveld, u hoeft dus nooit te wachten. Een transfer boekt u gemakkelijk via onze website. U wordt enkel vervoerd in onze beste Mercedes-Benz voertuigen. Daarnaast bieden wij ook nog eens de beste prijs.

Uw luchthaventransfer

Welcome Taxi biedt een uitgebreide transferservice van luchthaven Innsbruck naar de plek van bestemming. De mooiste skioorden in landen als Oostenrijk, Zwitserland en Italië zijn geen probleem voor ons. Geen weg is ons te ver en geen berg te hoog. Het bieden van de beste service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om u op een snelle en veilige manier te vervoeren. Laat ons de eerste stap van uw vakantie goed verzorgen. Waarom nog wachten? Boek vandaag nog uw transfer naar Mathon.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi