Taxi van Innsbruck naar Ladis

Het schilderachtige dorp Ladis ligt aan de rand van een modern skigebied in Oostenrijk. U gaat hier naartoe en zoekt nog een betrouwbare transfer? Boek die dan nu bij Welcome Taxi. Wij hebben maar één doel: een veilig, plezierig en comfortabel vervoer verzorgen van vliegveld Innsbruck naar uw bestemming. Hoe we dat doen? Door er onder andere voor te zorgen dat onze professionele chauffeurs altijd overal op tijd zijn, zodat u nooit hoeft te wachten. Wij brengen u vanaf de luchthaven tot aan uw accommodatie, hoe ver dat ook is.

Uw voordelen wanneer wij uw transfer naar Ladis verzorgen

Bij ons bent u verzekerd van vaste en eerlijke prijzen. Voor een enkele reis van vliegveld Innsbruck naar Ladis bedraagt de prijs slechts €139. De afstand is 86 kilometer, waar wij ongeveer 1 uur en 5 minuten over doen. Bij Welcome Taxi hanteren we een aantal kernwaarden. Een daarvan is veiligheid. U veilig naar uw bestemming brengen is onze eerste prioriteit. Wij rijden daarom alleen met de beste voertuigen van Mercedes-Benz, die volledig aan alle veiligheidseisen voldoen. Tevens stellen wij gratis kinderzitjes ter beschikking. Een ander belangrijk gegeven is punctualiteit. Wij zullen u altijd stipt op tijd verwelkomen op de luchthaven, ook indien uw vlucht vertraagd is wachten wij netjes op u. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van klantvriendelijke en behulpzame chauffeurs.

Boek uw eerste klas transfer nu

Laat uw vakantie goed van start gaan en kom snel, veilig en comfortabel aan op uw vakantieadres in Ladis. U boekt uw transfer gemakkelijk en snel online. Laat ons weten op welke datum en tijd u opgehaald wenst te worden en geef het aantal personen waarmee u reist aan en de hoeveelheid bagage aan ons door. Wij zorgen voor passend vervoer. Heeft u een vraag of loopt u tegen een probleem aan? Wij helpen u graag verder. Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt altijd rekenen op een snelle oplossing voor uw probleem.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi