Taxi van Innsbruck naar La Villa

U gaat naar La Villa, het leukste Italiaanse dorp in Südtirol en zoekt een transfer vanaf luchthaven Innsbruck? Maak kennis met Welcome Taxi! Wij vervoeren u comfortabel en veilig naar elke gewenste vakantiebestemming in Italië, maar ook bepaalde bestemmingen in Oostenrijk en Zwitserland, kortom naar bijna elk sneeuwparadijs voor avonturiers. Er is natuurlijk een groot aanbod vervoersmiddelen op de luchthaven beschikbaar, toch is Welcome Taxi de beste keuze, wij vertellen u er graag meer over.

Waarom uw transfer naar La Villa bij ons boeken?

Bij Welcome Taxi bent u verzekerd van de beste service. Wij brengen u graag met onze taxi naar La Villa. Geniet van dit leuke dorp met veel hotels, cafés en restaurants. Bovendien bedraagt het skigebied maar liefst 130 kilometer pistes. Een aantal van onze kenmerken:

  • Vriendelijke, behulpzame en professionele taxichauffeurs
  • Altijd op tijd
  • Geen wachttijd bij aankomst op het vliegveld
  • Familievriendelijke taxi’s
  • U betaalt nooit vooraf, maar achteraf bij de chauffeur
  • Vaste en eerlijke prijzen
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Privétransfers

Voor vertrek kunt u onze eersteklas taxiservice al eenvoudig boeken, zodat de eerste stap van uw vakantie perfect verloopt. Op vliegveld Innsbruck staat één van onze vriendelijke en gastvrije chauffeurs u op te wachten, met een naambordje in de hand. Ook als uw vlucht vertraagd is wachten wij op u.

Boek uw transfer nu online

Bent u enthousiast geworden over Welcome Taxi? Boek uw transfer dan nu gemakkelijk online. Vul als gewenste bestemming La Villa in of het om een enkele reis of retour gaat en het aantal passagiers. Geef bij uw boeking de hoeveelheid bagage aan, dan houden wij hier rekening mee. U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw boeking hebben ontvangen. De afstand van vliegveld Innsbruck naar La Villa bedraagt 132 kilometer, wij rijden hier ongeveer 1 uur en 45 minuten over. Heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in, bel ons of stuur een mail. Welcome Taxi doet er alles aan om uw transfers tijdens uw vakantie vlekkeloos te laten verlopen.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi