Taxi van Innsbruck naar Kappl

Uw skivakantie in Kappl zo goed mogelijk beginnen? Boek dan een betrouwbare transfer bij Welcome Taxi. Wij zijn gespecialiseerd in transfers van luchthaven Innsbruck naar de gewenste plek van bestemming. Kappl is een perfect skigebied voor families en heeft ongeveer 42 kilometer aan pistes, voornamelijk blauw en rood. Het hoogste punt ligt op 2.690 meter en het dorp op 1.258. Ondanks de zonnige ligging, is de sneeuwzekerheid prima. Zelfs de allerkleinsten kunnen zich prima vermaken in avonturenpark “Sunny Mountain”. Een ander leuk detail is de rodelbaan aan de rand van het dorp. De afstand van Innsbruck naar Kappl is 90 kilometer. Taxi Innsbruck brengt u in ongeveer 1 uur en 10 minuten van de luchthaven naar Kappl. Ongeacht het aantal personen dat meereist bedraagt de prijs slechts €149 voor een enkele reis. Laat uw vakantie goed beginnen en boek nu uw transfer bij Welcome Taxi.

Hoe boek ik een transfer naar Kappl?

Bij Welcome Taxi heeft u de mogelijkheid om uw transfer gemakkelijk en snel online te boeken. Vul de plaats van vertrek in, uw bestemming, het aantal passagiers en of het een enkele reis of retour betreft. Tijdens de volgende stappen geeft u uw aankomsttijd op de luchthaven van Innsbruck aan evenals de naam van het hotel of appartement waar u verblijft. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op het gewenste moment aanwezig zijn om u te verwelkomen. Of u nu overdag of midden in de nacht aankomt, wij brengen u op elk tijdstip naar de plek van bestemming. Betaling vindt achteraf plaats aan onze chauffeur. Dit is via creditcard of contant mogelijk. Reist u met meer dan 8 personen? Dan bieden onze busjes uitkomst.

Uw voordelen bij airport taxi Innsbruck

Welcome Taxi biedt de beste prijs en service voor uw transfer van vliegveld Innsbruck naar Kappl. Komt u na uw boeking een transfer tegen voor een voordeligere prijs? Neem dan contact met ons op, wij komen u graag tegemoet. Al onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid en uiterst gastvrij. Wij hebben maar één doel: u zo comfortabel mogelijk naar de gewenste plek te brengen. Heeft u vragen over onze bestemmingen of service? Neem gerust contact met ons op.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi