Hochgurgl

U gaat skiën in het adembenemende Hochgurgl en zoekt een transfer vanaf vliegveld Innsbruck? Maak kennis met Welcome Taxi. Wij zorgen ervoor dat u op een veilige en comfortabele manier de plek van bestemming bereikt. Hochgurgl is geliefd om de sneeuwzekerheid van november tot mei en beschikt over genoeg afdalingen, zowel voor beginners als gevorderden. U vindt in het dorpje diverse restaurants en après-ski gelegenheden. De afstand vanaf het vliegveld bedraagt 100 kilometer, de reis duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Voor een enkele reis is de prijs slechts €169. Laat uw vakantie goed beginnen en reserveer vandaag nog uw transfer bij Welcome Taxi.

Hoe boek ik mijn transfer naar Hochgurgl?

U heeft bij ons de mogelijkheid om online uw transfer te boeken. Vul de plaats van vertrek in, uw bestemming, het aantal passagiers en of het een enkele reis of retour betreft. U ziet vervolgens de afstand, reisduur en prijs. Hierna vult u de naam van uw hotel of appartement in en uw aankomsttijd. Het aantal bagage en of er ski’s en/of snowboards aanwezig zijn is ook van belang voor ons. Wij zorgen voor het geschikte vervoersmiddel en verwelkomen u persoonlijk op het tijdstip van aankomst. Betaling vindt plaats aan onze chauffeur zodra u bent gearriveerd op uw bestemming. Dit is contant mogelijk of met creditcard. Reist u met kinderen? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een gratis kinderstoel tijdens de reis.

Boek onze eersteklas taxiservice

Begin uw vakantie goed en kom zorgeloos op uw vakantieadres in Hochgurgl aan dankzij onze transfer service. Bij ons bent u ervan verzekerd dat onze professionele chauffeurs altijd op tijd zijn, zodat u nooit hoeft te wachten. Onze prioriteit is een veilige luchthaventransfer. Om dat te garanderen rijden wij uitsluitend met de beste kwaliteitsauto’s van Mercedes-Benz.Tevens garanderen wij de beste prijs. Komt u na uw boeking ergens een voordeliger tarief tegen? Neem contact met ons op en wij komen u tegemoet in de prijs.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi