h1>Taxi van Innsbruck naar Hintertux

De reis van vliegveld Innsbruck naar het prachtige skigebied Hintertux zo comfortabel en veilig mogelijk afleggen? Laat dan uw transfer over aan Welcome Taxi. De afstand van de luchthaven naar plaats van bestemming bedraagt 93 kilometer. De reis wordt in ongeveer 1 uur en 25 minuten afgelegd. De kosten bedragen slechts €149. Geen berg is ons te hoog en geen weg is ons te ver. Overdag, ’s avonds en ’s nachts, wij brengen u op elk tijdstip naar de gewenste bestemming. Bekijk ons aanbod direct online.

Meer over Hintertux

Hintertux is een van de gebieden in Europa waar het hele jaar door geskied kan worden. Het gebied heeft ongeveer 60 kilometer aan pistes, voornamelijk blauw en rood. Op 2.100 meter hoogte bij de Sommerbergalm begint het skigebied. Vanuit hier kunt u door middel van gondelbanen mee worden genomen naar de sneeuw van de gletsjer. Geniet van het prachtige natuurschoon en de optimale ski-omstandigheden. Hoe boekt u een transfer? Gemakkelijk online! Vul bij de plek van vertrek vliegveld Innsbruck in en als bestemming Hintertux. U kunt het aantal personen aangeven waarmee u reist, het aantal bagage en of het een enkele reis of retour betreft. Na de boeking ontvangt u een bevestigingsmail met alle gegevens.

Wij staan voor u klaar

Voor een betrouwbare vervoerder van vliegveld Innsbruck naar Hintertux bent u bij Welcome Taxi aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw transfer comfortabel en veilig verloopt. Om dat te garanderen rijden wij uitsluitend met de beste kwaliteitsauto’s van Mercedes-Benz. Dit welbekende automerk levert veilige en luxe auto’s. Voor betaling kunt u na de rit bij onze chauffeur afrekenen. Op welk tijdstip u ook opgehaald wenst te worden, wij staan altijd voor u klaar. Welcome Taxi accepteert elke gangbare creditcard. Staat uw bestemming er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi