Taxi van Innsbruck naar Fendels

U bent op zoek naar een transfer van luchthaven Innsbruck naar Fendels? Zoek niet verder en maak kennis met Welcome Taxi. Voor een betaalbare transfer naar uw appartement, vakantievilla of hotel zit u bij ons goed. Wij zetten hier onze beste Mercedes-Benz voertuigen voor in zodat u zo comfortabel mogelijk uw bestemming bereikt. Een perfecte start van uw vakantie is wel zo prettig. De afstand van Innsbruck naar Fendels bedraagt 86 kilometer. De reis duurt ongeveer 1 uur en 10 minuten. Fendels ligt in Oosterijk en is een gemeente in het district Landneck, in de deelstaat Tirol. Het is een prachtig eenvoudig skigebied, ideaal voor kinderen en beginners.

Hoe boekt u een transfer naar Fendels?

Op de website van Welcome Taxi boekt u snel en gemakkelijk uw gewenste transfer. U selecteert vliegveld Innsbruck als plaats van vertrek en als bestemming Fendels. Geef het aantal passagiers aan dat mee reist, of het om een enkele reis of retour gaat en het aantal bagage, ski’s en snowboards. Bij de volgende stap vult u al uw reisgegevens in en de aankomst tijd. Wij zorgen ervoor dat we stipt op tijd klaar staan om u welkom te heten. Reizen er kinderen mee en heeft een kinderzitje nodig? Geen enkel probleem, wij regelen dit voor u. Na uw boeking ontvangt u een bevestigingsmail van ons.

Altijd op tijd

Er zijn vele manieren om vervoerd te worden vanaf luchthaven Innsbruck, kiezen voor Welcome Taxi is veruit de beste keuze. Wij zijn altijd op tijd en hanteren vaste lage prijzen. Daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel en vindt betaling nooit vooraf, maar achteraf bij de chauffeur plaats. Uw transfer van Innsbruck naar Fendels boekt u dus bij Welcome Taxi. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken altijd met u mee om tot de best mogelijk oplossing te komen. Welcome Taxi is 24/7 telefonisch bereikbaar en wij beantwoorden uw mail binnen 15 minuten. U bent bij ons zoals u ziet dus ook verzekerd van de allerbeste service.

Innsbruck Airport Taxi

Zorgeloze vakantie in de omgeving van Innsbruck? Boek direct jouw transfer van en naar Innsbruck airport! Innsbruck Airport Taxi; Welcome Taxi staat klaar om je naar je bestemming te brengen met een eerste klas taxi rit.

Heb je een vraag voor Welcome Taxi? Stel dan gerust een vraag!
Wat klanten zeggen over Welcome Taxi